Buffet menut

(Alkaen 20 henkilöstä)

Versio I
Leipävalikoima yrttilevitteiden kera
Kiviuunissa paistetut kurpitsansiemenleipä, oliivipala ja sämpylät, yrtti-maatilalevite ja valkosipuli-ricottalevite
Kylmäpöytä
Lasimestarin taimenta
Haukipasteija smetana-tillikastikkeen kera
Broileri-vihannesterriini
Marinoituja metsäsieniä
Katkarapu-avokadosalaatti
Tuoresalaatti fetajuuston kera granaattiomenakastikkeessa
Punakaali-paprikasalaatti paahtopaistin kera
Jälkiruoka
Hedelmiä
Uuniomena-jogurttileivos
Punaviinimarjakiisseli vaniljavaahdolla
Hinta 18 € henkilöä kohti

Versio II
Leipävalikoima yrttilevitteiden kera
Paistettu siemenleipä, sämpylät, yrtti- ja valkosipuli-ricottajuustolevite
Kylmäpöytä
Lasimestarin lohta
Mulgimaan lihapateeta
(Vasikan-, sian-, naudanlihapateeta siemenleivällä ja puolukka-marjakastikkeella)
Pasta-kinkkusalaatti majoneesikastikkeella
Tuoresalaattia sitruunanmakuisella yrtti-oliiviöljykastikkeella
Punakaali-paprikasalaatti paahtopaistilla
Lämminruokapöytä
Hunajaista ahvenfileetä
(Valkoviinimarinadissa marinoitua ja paistettua ahvenfileetä)
Haudutettua sianlihaa omenien kera
(Haudutettua mausteista porsaan niskaa omenasiideri-kermakastikkeessa grillatuilla omena- ja vihanneslohkoilla)
Jälkiruoka
Hedelmiä
Mansikka-jogurttikakku
Hinta 18 € henkilöä kohti

Versio III
Leipävalikoima yrttilevitteen kera
Kiviuunissa paistetut kurpitsansiemenleipä, oliivipalat ja sämpylät, yrtti-maatilalevite ja valkosipuli-ricottalevite
Salaattipöytä
Katkarapu-avokadosalaatti
Savujuustosalaatti
Punakaali-paprikasalaatti paahtopaistin kera
Keittopöytä
Vihanneskeitto kanan kera
Metsäsienisosekeitto
Lämminpöytä
Paistetut lohivartaat ja limetti-voikastike
Haudutettua porsasta raparperin kera
(Haudutettua mausteista possun kasleria raparperikastikkeessa, grillattuja vihanneksia)
Jälkiruoka
Hedelmiä
Mansikka-rahkakakku
Suklaamousse
Hinta 22 € henkilöa kohti

Versio IV
Leipävalikoima yrttilevitteen kera
Kiviuunissa paistetut kurpitsansiemenleipä, oliivipala ja sämpylät, yrtti-maatilalevite ja valkosipuli-ricottalevite
Kylmäpöytä
Suolalohitartar mustikan ja Dijon-sinappikastikkeen kera
Broileri-vihannesterriini
Katkarapu-avokadosalaatti
Tuoresalaatti fetajuuston kera granaattiomenakastikkeessa
Marinoituja metsäsieniä
Punakaalisalaatti paahtopaistin kera
Lämminpöytä
Kampelanfileepaupiette parsakaali-kukkakaalipyreen ja sitruuna-kermakastikkeen kera
Luumuilla täytettyä porsaan kasleria, inkiväärikastike
 Jälkiruoka
Tuore hedelmäsalaatti
Persikka-rahkakakku
Pistaasipähkinä kreemi vadelmilla
Hinta 25 € henkilöä kohti

Kaikkissa menussa kahvi, tee ja jäävesi