Konferenssimenut 2017


I
Yrttimarmoroitua possua
(Marmoroitua possua, ohrajauhopyöryköitä, yrttikastiketta ja keitettyjä vihanneksia)
Uuniomena taikinakuorrutteella
(Hunajan ja kanelin kanssa paistettu hapan uuniomena taikinakuorrutteella)
Hinta: 14,50€/ henkilö

II
Uunissa kypsennettyä kanaa ja tyrnimarja-pippurikastiketta
(Uunissa kypsennetty kanafilee vihannespedillä ja tyrnimarja-pippurikastiketta)
Mansikkka-raejuustokerrosjälkiruoka
Hinta: 14,50€/ henkilö

III
Virolainen talonpoikaiskeitto
(Kirkaslieminen härkäpapu-savulihakeitto)
Tillitaikinassa kypsennettyä ahventa
(Voissa, tillissä ja korppujauhoissa paneroitua ahventa, Põltsamaan Linnavein -viinistä tehtyä kastiketta ja keitettyjä perunoita)
Hinta: 14,50€/ henkilö

Kasvissyöjien menu

Sitruunapastaa ja vihanneksia
(Pasta tagliatelle vihannesten ja parmesaanijuuston kera)
Karamellisoitu banaanijälkiruoka
(Rommissa ja fariinisokerissa kypsennetty banaani ja mansikkasorbettia)
Hinta: 14,50€/ henkilö

Menuihin sisältyy kahvi, tee ja jäävesi

Varaaminen sekäs lisätietoja
Puh: +372 699 6400
sähköposti: reservations@lermitagehotel.ee