Ostokset

Kristiine Keskus
Kristiine Keskus on kauppojen määrän perusteella yksi Viron suurimmista kauppakeskuksista.

43 700 neliömetrin kauppakeskuksessa toimii lähes 170 myymälää. Kristiinessä on noin 100 erilaista muotiliikettä ja 18 erinomaista ruokapaikkaa. Kristiinessä käy päivässä lähes 20 000 ihmistä ja Keskuksella on suuri ulko-, sisä- ja myös kattoparkkipaikka.
Vain 10 min.kävelymatkan päässä L'Ermitage Hotellista.
Kävelyohjeet: L'Ermitage Hotel - Kristiine Keskus
www.kristiine.com

Viru Keskus on shoppailupaikka Tallinnassa, jossa käy eniten ihmisiä. Paikka on suosittu tapaamispaikka, jossa kauppojen lisäksi on monta tapaa viettää vapaa aikaa. Keskuksessa on 109 merkkikauppaa!
Vain 10 min.kävelymatkan päässä L'Ermitage Hotellista.
Kävelyohjeet: L'Ermitage Hotel - Viru Keskus
www.virukeskus.com
Rocca al Mare Keskus
Yli 57 000 neliömetrin liiketiloissa toimii vuokralaisina 170 liikettä. Keskuksen uusimmassa osassa sijaitsee monia merkkiliikkeitä sekä tunnettujen kauneustuotemerkkien edustusliikkeitä, toimii I.L.U-ketjun kauneusliike sekä Rocca al Mare -kauneuskeskus. Suuri ja monipuolinen ravintola-alue tarjoaa laajan valikoiman eri maiden kansalliskeittiöiden herkkuja. Keskuksessa on edustettu monta sataa brändiä, usean brändin ainoa merkkiliike Virossa sijaitseekin juuri Rocca al Mare-keskuksessa. Virossa ainutlaatuinen väri- ja teemaperusteinen kauppojen sijoittelu helpottaa asiakkaiden ostosten tekoa, sillä tarvittavat tavarat ja palvelut ovat nopeasti löydettävissä.

Vieraitten käytössä on ilmainen tavarasäilytys, autolla tulijoille on tarjolla yli 1300 pysäköintipaikkaa.
Ajohjeet: L'Ermitage Hotel - Rocca Al Mare
www.roccaalmare.ee

Ülemiste Keskus, vuonna 2014 uusitussa kauppakeskuksessa on yhteensä 210 kauppaa sekä palvelupaikkaa. Parkkipaikkoja löytyy 1500 autolle
Ajohjeet: L'Ermitage Hotel - Ülemiste Center
www.ulemiste.ee

Solaris Keskus sijaitse Tallinnan ydinkeskustassa, Oopperateatteri Estonia vastapäätä. Keskuksessa on iso elintarvikekauppa, Nordea konserttitalo, elokuvateatteri (jossa 7 salia) ja taideelokuvateatteri Artis.
Vain 10 min.kävelymatkan päässä L'Ermitage Hotellista.
Kävelyohjeet: L'Ermitage Hotel - Solaris Centre
www.solaris.ee