Ryhmämenut 2017

I versio

I
Forellikiusaus
(Vodkassa marinoitua suolattua taimenta, salottisipulia ja rapeaa leipää)
Yrttimarmoroitua possua
(Marmoroitua possua, ohrajauhopyöryköitä, yrttikastiketta ja keitettyjä vihanneksia)
Uuniomena taikinakuorrutteella
(Hunajan ja kanelin kanssa paistettu hapan uuniomena taikinakuorrutteella)
Hinta: 18€/ henkilö

II
Ruisleipää puna- ja piparjuurikreemillä ja kananmaksapasteijaa
(Luumu-, tomaatti- ja porkkanaviipaleiden kera kypsennettyä maksapasteijaa ruisleivälle levitettynä ja puna-piparjuurikreemiä)
Uunissa kypsennettyä kanaa ja tyrnimarja-pippurikastiketta
(Uunissa kypsennetty kanafilee vihannespedillä ja tyrnimarja-pippurikastiketta)
Mansikkka-raejuustokerrosjälkiruoka
Hinta: 18€/ henkilö

III
Virolainen talonpoikaiskeitto
(Kirkaslieminen härkäpapu-savulihakeitto)
Tillitaikinassa kypsennettyä ahventa
(Voissa, tillissä ja korppujauhoissa paneroitua ahventa, Põltsamaan Linnavein -viinistä tehtyä kastiketta ja keitettyjä perunoita)
Talkkunakakku ja mustaherukkakiisseliä
(Talkkuna-rahka-kermavaahtokakku ja mustaherukkakiisseliä)
Hinta: 18€/ henkilö

II versio

I
Lohikeitto punaisen salsan kera
(Lohikeitto ja punaista salasaa sekä rouille’a)
Viinissä marmoroitua ulkofileetä
(Valkoviini-timjamiliemessä mehukkaaksi haudutettua naudan ulkofileetä, kermaista perunavaahtoa ja vihanneksia)
Suklaatiramisu ja mansikoita
(Suklaakreemillä ja kaakaoliköörillä höystetty jälkiruoka lasissa tarjoiltuna)
Hinta: 21,50€/ henkilö

II
Uunipunajuuri-carpaccio vuohenjuuston kera
(Uunipunajuuri-carpaccio balsamico-karamellikastiketta, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä)
Ankkaconfit ja nauriita
(Matalassa lämmössä marmoroitua ankankoipea, lehtivihanneksia ja naurista)
Paahtovanukas
(Kookoksenmakuinen paahtovanukas eksoottisten hedelmien kera)
Hinta: 21,50€/ henkilö

III
Savukana-tomaattipiiras
(Piiras savukana-tomaattitäytteellä ja kermaisella juustokuorrutuksella
ja mehevää kastiketta)
Paistettua siikaa ja kantarellikastiketta
(Voissa paistettua siikaa ja kantarellikastiketta, viinissä haudutettua porkkanaa
ja kermaista yrttiriisiä)
Manteliparfait
Hinta: 21,50€/ henkilö

Kasvissyöjien menu
Kermainen kantarellikeitto ja porkkanalastuja
Sitruunapastaa ja vihanneksia
(Pasta tagliatelle vihannesten ja parmesaanijuuston kera)
Karamellisoitu banaanijälkiruoka
(Rommissa ja fariinisokerissa kypsennetty banaani ja mansikkasorbettia)
Hinta: 18€/ henkilö

Menuihin sisältyy kahvi, tee ja jäävesi

Varaaminen sekäs lisätietoja
Puh: +72 699 6400
sähköposti: reservations@lermitagehotel.ee