ENG   EST  RUS   FIN

Ravintola L'Ermitage


Tarjoamme eurooppalaisen keittiön ruokia à la carte -ravintolassamme.
45-paikkaisessa L`Ermitage ravintolassa voidaan järjestää asiakastilaisuuksia ja juhlapäivällisiä tai -illallisia.


Meidän tunnustetulla keittiömestarilla Jelena Matvejevilla on tiimeineen vankka kokemus herkullisten ja tyylikkäiden juhlakattausten valmisteluissa. Jos haluatte löytää paikan pikkujoulu-, päättäjäis-, syntymäpäivä- tai hääjuhlien järjestämiseen, meidän ravintola on sitä varten paras paikka.

Avoinna Ma-Su 12.00–23.00

Restaurant KATZE

Hotellin uusin ravintola Katze on pohjoismaisen tyylikäs ruokailupaikka, joka on saanut nimensä hotellin vieressä olevan vehreän Kassisaba-kaupunginosan menneisyyden mukaan.


Tällä alueella sijaitsi 1700–1800-luvulla kaupungin puolustusrakennus, jonka kulmiin rakennetuista korkeammista torneista käytettiin saksankielistä Katze-nimitystä. Sana tarkoittaa kissaa ja sen mukaan ovat nimensä saaneet sekä nykyinen kaupunginosa Kassisaba eli Kissanhäntä ja nyt myös Katze-ravintola.

Meiltä löytyy hyvää ruokaa isoon ja pieneen nälkään. Sen oheen tarjoamme hyvin valitun juoman.

Avoinna Ma-Su 14.00–24.00


Aamiainen
maanantai-perjantai: 7.00-10.00
lauantai-sunnuntai: 7.30-11.00


Tule nauttimaan!

YRITYSJOULUJUHLA

L'ERMITAGE-HOTELLISSA

 

Vietä työtovereidesi kanssa mukava talvi-ilta kodikkaassa ja tyylikkäässä L'Ermitage-ravintolassamme tai järjestä joulujuhla tapahtumakeskuksemme yksityisessä salissa. L'Ermitagen konferenssisali yksityisine auloineen sopii erinomaisesti juhlaviin lounaisiin ja illallisiin, asiakastapahtumiin ja yritysjuhliin.

Tutustu jouluruokalistaamme TÄSSÄ

 

 

Tilaukset ja lisätiedot:  reservations@lermitagehotel.ee tai  +372 6996 400,

 

KEITTIÖMESTARIN ERIKOISTARJOUS


Herkullinen illallinen ravintolassa L’Ermitage

Kahden ruokalajin menu

Vain 16.50 €/ henkilö 


Vaihtoehto I

Napsija

Napsijaa sitruunakapris-voikastikkeen ja parsan kera

Mango-passionhedelmätorttu

Mango-passionhedelmä mousse mansikkasorbetin ja marjojen kera


Vaihtoehto II

Hirvenlihahöystö

Haudutettua hirvenlihaa pancettan ja kasvisten sekä gnocchien kera

Tartufo-jälkiruoka

Tryffelinmakuinen jäätelöjälkiruoka espressokaramellin sekä suklaamurujen kera


Vaihtoehto III

Beef & Salsa Verde

Grillattua naudan sisäfileetä Salsa Verden ja belgialaisen endiivisalaatin kera

Mille-feuille

Rapea ja ilmava lehtitaikina-suklaapähkinäkreemitorttu

Pöytävaraus:

 reservations@lermitagehotel.ee  
 +372 6996 400